Oct 19, 2014, 5:46 PM

Самотен кораб 

  Poetry » Love
577 0 1

Цигара след цигара
паля и се мъча
да убия всички чувства,
които душата ми разкъсват.


Като самотен кораб,
празен и разбит
по средата на нищото,
никога да не бъде открит.


Така се чувствам днес,
разбита и безсилна
пред болката и сред
тъгата, която ме притиска.


Ограбена изцяло,
изпочупена до основи.
Как да се чувствам цяла,
щом в сърцето ми е инжектирана отрова?


Как да бъда силна в любовта,
щом ограбват ме и си отиват?
В мен остана само нищета
и чувството, че може би съм силна.


Не зная аз дори
как мога да повярвам,
че в мъжкото сърце любов гори,
"Обичам те!", че с обич ще ми каже.

© Ивета Врескова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??