Любов ли бе, или заблуда?
Че в сенките на мрака пак съм луда...
пак сама до гроба драг,
избягала от пясъчния бряг.
Една - едничка чайка в небосвода,
оставила назад своята тегоба...,
бавничко прокрадва път напред
и така до следващия ред.
А той не е щастлив изобщо
и сякаш за да нямам с нея общо...
оставям я и аз сама -
както на небето,
така и в любовта.
~Десислава К.~
© Десислава Консулова All rights reserved.