Dec 14, 2008, 5:37 AM

Самотна лъжа 

  Poetry » Love
765 0 3

                      Самотна лъжа

Представи си объркваща празнота,

измисли си дума без смисъл,

заслушай се в звъна на листата отвън,

представи си страха им от вятъра.

Представи си алено бяло,

представи си сиво на черни петна,

измисли си име и тяло и даже съдба.

Погледни във очите ми и ще видиш

тази рухнала, дълго чакана самотна лъжа.

 

 

© Златина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??