Чувствам се използван
чувствам се употребен
..като евтин презерватив
.. като мръсна стелка
в обувката..
чувствам се самотен
като стара костенурка..
самотен като просяк
свирещ на евтина цигулка..
..самотен нощем
мигащ като загубена светулка..
чувствам се предаден
от стадото си изоставен..
.. игнориран-страдащ
чувствам се обезверен
този живот
май не е за мен.
© Христо Манчев All rights reserved.
Поздрав за стиха, много е искрен!