Sep 14, 2019, 8:38 PM

Самоучител 

  Poetry
337 0 0

самоучител
по щастие — цената —
тъй недостъпна

 

...............................................

 

Светáта книга —
седмонèб — по щастие
самоучител

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??