Jul 25, 2008, 9:48 AM

say my name 

  Poetry » White poetry
584 0 6
нали ти казах, че владея някои магии до съвършенство
да забравям какво съм казала
сумата за плащане
печелившия брой отбелязани точки
какво се чудиш
не съм за изпускане
ритам по кокалчетата заспалия ден
взимам си двойно мартини винаги
разнищвам понятия единственост
и ги хвърлям понякога в кофата
контактувам с ангели
някой ден ще литна с тях
докато контролираш положението
ще ти вляза в разсъдъка
ще оближа безсрамно ухото ти
с въздишка на узрели малини
ще ти наприказвам историите на луната
изрязани от заглавия на стар вестник
ако искаш ще гледам отчаяно
или нагло или послушно
а ти
по-добре ме притисни до стената
и ми кажи, че съм кучка
с прекрасни очи
и талант на вещица
с няколко точни думи
гледай как ще ти нарисувам очите в огледалото
преди да се осъзнаеш ще си изчезнал
в топлината на гласа ми
искаш ли още...
кажи ми името

© Зорница Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??