Dec 17, 2007, 11:19 AM

"Сбогом"... 

  Poetry » Love
1137 0 15

 

 

Аз съм просто една вълна...

Изтрих стъпките на твоята тъга

на брега на отчаянието ти...

И сега се отдръпвам

смела

и силна,

за да се върна

в дълбините

на своите мечти...

Аз съм просто една вълна.

Подарих ти бисерните миди на

страстта ми

и водораслите на моята

незрялост...

И сега се отдръпвам

за да ме осъзнаеш и почувстваш,

когато ме няма...

Аз съм просто една вълна.

И ще се върна при теб

след отлива на твойто „не".

© Христина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??