Apr 26, 2011, 10:37 PM

Сбогом 

  Poetry
635 0 0

Сбогом, моя красавице,

ще ме няма дълго.

Ще ми липсваш понякога свирепо,

но безмълвна ще остана

и погълната, все още...

Аз тръгвам.

Ще ми липсваш дълго, красавице,

но не мога повече да бъда теб.

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??