Часовникът отмерва последните си дати
на годината, в която бях без теб,
ще я изпратя със спомени познати
и без сълзи и плач нелеп.
В сърцето ще те нося и
ще зная, че някъде в Онзи свят
те има и за мен си онзи най-скъп
обичан мой познат.
В усмивката ти скъпа се оглеждам
и казвам си където и да си
за нас се бориш и ни пазиш
от тегоби и нещастия зли.
Не тъгувам много вече
във вените ми се разлива топлина
и очаквам в бъдещето
всички наши срещи
пълни с с любов и обич, и светлина.
Простила съм и съм простена
и помня всеки мой урок,
и аз съм с теб, и ти си с мене
почивай в мир, изпращам те с любов!
© Дафина Николова All rights reserved.