May 14, 2009, 7:02 AM

Сбогуване 

  Poetry » Love
589 0 8

Тръгваш!

А не мога да те спра!

Мълча! Не мога да ти кажа нищо!

Аз съм само огън във съня ти...

А ти си моето огнище!

Аз съм Любовта,

а ти Сърцето, при което ще остана.

Аз съм Луната, която ще огрее

нощта на твоя грях...

А

Ти си Слънцето, което

топли зимата ръцете ми!

Ти си дъжд

и пролет ме обливаш със надежда!

Ти си пристанът, на който

хвърлят котва мойте чувства...

 

Тръгваш!

А не мога да те спра!

Мълча!

Говорят ти Звездите, Слънцето, Луната...

Ако тях не чуеш,

аз какво да кажа?!

Тръгваш!

Не мога нищо да ти кажа!

© Мария Петрова-Йордано All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??