Mar 17, 2012, 11:10 AM

Сбогуване с любовта 

  Poetry » White poetry
558 0 0

Когато се сбогуваш с любовта.

Остават само думи под дъжда.

Сълзите падат бавно в нощта.

Оставаш сам със своята тъга.

Когато се сбогуваш с любовта.

Не искаш да забравиш и боли.

Изгубен в своя сън вървиш.

Когато си излъган в любовта.

Дълбоко в сърцето ти горчи.

Когато не намираш любовта.

Душата е ранена птица без крила...

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??