Feb 16, 2011, 8:46 AM

Сбогуване с любовта 

  Poetry » Love
664 0 4

Във вечерите тежки на деня,

във часовете мрачни на нощта,

във утрото на сивата мъгла,

във писъка на някоя кола

усещам, че си тръгва любовта.

 

Като невидим лъч във утринта,

като неясен белег в пепелта,

като сподавен стон на самота,

като нетраен миг от вечността,

усещам, че си тръгва любовта.

17. 02. 06 год.

© Блага Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??