Feb 14, 2014, 10:25 PM

Сбор 

  Poetry » Love
360 0 1

 

Преливаш нежно границата помежду ни.
Вливаме се и желанието ни е едничко...
Как да го опиша? Мога само с думи :)
Усещане плюс Чувство правят Всичко!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??