Sep 22, 2012, 12:54 PM

Сбор 

  Poetry » Civilian
432 0 1

Сбор

 

Честит сбор -

да сме живи, здрави, щастливи,

повече от майска роза красиви,

като спокоен летен ден миролюбиви,

задружни,

свободни от негативни емоции- ненужни,

вие сте моето семейство - знам,

повод да се гордея с вас имам - голям,

дано се радвате на мен като булка,

да ви нося сполука,

честито - да сме задружен семеен отбор!

 

Послеслов: Поздрави за предстоящия сбор на Павликени.

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??