Feb 6, 2013, 9:06 PM

Сбъднат сън и низ от чудеса 

  Poetry » Love
790 0 1

 

Когато ме изричаш тихомълком,

давам живот на всяка твоя мисъл.

Любовният ми статус е константен -

не съм подобие, а първообразът.

 

Не можеш никога да ме забравиш,

навсякъде за теб съм един и същ.

Усети вечната благодат чрез мен,

щастие излъчвам непрестанно.

 

Идвам откровен, изначално топъл

и светът става изведнъж далечен.

Превърнала се в най-прекрасна вяра,

ти си сбъднат сън и низ от чудеса.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??