May 10, 2007, 11:17 AM

СБЪДНАТА МЕЧТА 

  Poetry
6575 0 32
В средата на
житейската съдба,
една мечта от
някъде се втурна.
Простреля ме с
магическа стрела
и цялата душевност
преобърна.

Нарекох я с
най-нежни имена,
които  мислех ,
съм забравила.
Заклех се в себе си,
да я спася,
от хорската злина
и от омразата.

Тя топли ме
във сивата мъгла.
Захранва ме със
вяра и надежда...
че в мене дълго
ще остане тя.
Сърцето тъжно,
с обич ще зарежда.

И ще ми се
на глас да изкрещя:
"Щастлива съм!
Мечтата ми се сбъдна!
При мен
дошла е песента,
във образ мил,
отдавна търсен!"

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??