Нощта прегърна здрача, а двамата мълчим,
не са ни нужни празни обещания...
Със ръце и устни по телата си пълзим,
в шептящите очи трептят стенания...
Нощта целуна здрача, а двамата горим,
стаята изпълва се с мечтания...
Лунен лъч прокрадва се и тихичко блести,
звезден прах се сипе сред ухания...
Нощта изпълни здрача, а ние с теб творим,
нежни вопли и страстни възклицания...
Докосване копнежно и двамата трептим,
всеки стон са сбъднати желания...
Нощта събуди здрача, а ние с теб мълвим,
прошепваме любовни заклинания.
Ръцете са магични...Нека да не спим!
Тази нощ ще бъде дълго пазена!
© Пламена Владимирова All rights reserved.
Честита нова година!
Нека да е здрава, мирна и вдъхновена!