Dec 5, 2011, 3:34 PM

Сбъдни се! 

  Poetry
874 0 14
Сбъдни се сън
като очакван изгрев,
като подслон
за скитника бездомен,
като разпалено
от вятъра огнище,
като покълнал
във мечтата спомен...

Сбъдни се сън

като зашита вяра,
като отключена
с лъжата истина,
като очаквана
последна гара,
като сълза -
солена и пречистена...

Сбъдни се сън

като изпята рима,
като накичена
с желания елха...
Дори за миг,
сбъдни се сън!
Сбъдни се
и остани до мен и във стиха!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??