Nov 13, 2018, 7:53 PM  

Сбъдвам нечие желание 

  Poetry » Other
469 5 7

Недей ме спирай, аз ще съм звезда,

една такава малка и далечна.

И въпреки това ще озаря,

две тръпнещи сърца на първа среща.

 

Понякога зад облаци ще спя,

не ще ме видят всички телескопи,

а после ще лудувам във нощта,

пребродвайки безкрайност в обороти.

 

Звезда – макар далечна и сама,

ще прекосявам време, разстояние.

Накрая ще се втурна, ей така,

надолу – Сбъдвам нечие желание!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??