Обещах да се случа по пладне,
да деля само с тебе зенита,
а по залез, звезда безотрадна,
зад безкрая да скрия следите.
Обеща да дочакаш и жаден,
да се пазиш от диви в горите,
а по първи петли, безпощаден,
да трошиш чужди стомни непити.
Обещах и се случих по пладне,
поделихме си равно зенита,
а по залез, наместо да паднем,
се издигнахме с теб до звездите.
© Богдана Калъчева All rights reserved.