Nov 14, 2022, 7:50 AM

Сбъдване 

  Poetry
303 0 4

Тик - так, тик - так - отброявам дихания,
статистическата ми компонента отлита
и се сбъдваш  - мое съкровено желание!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??