Jun 5, 2013, 7:39 PM

Счупено 

  Poetry » Phylosophy
911 0 1

Усещам аз, че нейде в мен дълбоко

нещо някак се е счупило.

Дали скочило е отвисоко,

нечия вина изкупило?

А може би пък просто е заспало

дълбок и непробуден сън?

Ръка ли нечия желана

разчупила го е със звън?

Не зная отговора аз,

дори и не желая.

Само питам се сега без глас

дали все някога ще го поправя.

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??