Sep 8, 2018, 11:53 AM

Счупено 

  Poetry
435 0 6

Защо ми пишеш? Казахме си Сбогом -

ти своя път пое, аз следвам моя!

И счупихме се, пуснахме ръце...

Защо днес търсиш знаци, че съм твоя

 

все още? И какво, че съм?!?

Какъв е смисълът? Какво променя?

Ти ме загърби, втурна се навън

и "липсваш" болката в мен не заменя!

 

Горя във Ада, но и ти гориш -

ти сам избра ни тази диагноза.

И можеш само теб си да кориш -

предателството няма антидоза!

 

И няма смисъл, моля те, не смей

с копнеж да произнасяш моето име!

Уби ни хладнокръвно - днес живей!

И ако можеш, ако можеш, забрави ме!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??