Jan 4, 2012, 12:41 AM

Себе си 

  Poetry
996 0 9

Да съм себе си, толкова себе си,

колкото нямаш представа,

колкото зимата

                          лятото тича да хване, 

колкото денем луната

                           чака да срещне лъчите,

слънчеви с допир във мрака

                    точно преди да съм изгрев.

 

Да си себе си, толкова себе си,  

                          колкото само мечтаеш,

колкото вятърът иска

                              с косата ми пак да играе,

колкото  аз те сънувам,

                         рисувам насън сред морето,

колкото в мене те имам

                                    истински като небето.

 

Да сме себе си, толкова себе си,

колкото сме бленували,  

                              колкото те обичам,

точно  колкото ме целуваш,

                   колкото  две-три снежинки  

се стопяват върху лицето,

                            колкото се усмихвам

                и ме има в сърцето...  

колкото има смисъл,

             колкото е достатъчно,

да сме истински,

толкова истински  

                   две снежинки върху земята...

 

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??