Mar 17, 2008, 1:33 PM

Себетърсене 

  Poetry » Phylosophy
752 0 27
Не се търси преди да се родиш
(за търсенето трябва ти начало).
Високи върхове да изкачиш
ти трябват не криле, а стълба!
............
Дори орлетата се раждат във гнездо,
но полетът им вечно закъснява.
Дорде открият своето крило,
със старите орли не се сравняват!

Със времето се учат да лeтят.
В небето като точка се издигат.
И кацат ли на стръмната скала

или във полета си в нея се разбиват!?

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??