May 16, 2008, 2:08 PM

Сеч (пролетно издание) 

  Poetry
489 0 2

СЕЧ (ПРОЛЕТНО ИЗДАНИЕ)

 

С моята манара
по твоята китара.

* * *

Ни ума, ни дума.
Манарче у шума.

* * *

Топора наточил,
на млада фиданка
се люто заканил.
А станало сварка!

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??