Jul 4, 2014, 4:03 PM

Седем осми 

  Poetry
546 0 1

седем пъти бях на осем
връстниците стигнаха
до осми клас а аз
си останах на осем
до ден днешен
надничам в салона
на училището
след седем часа
играят танци
разпознавам
само ръченицата
неравноделните ù
седем осми
и панталоните
седем осми
разкриващи
стройните глезени
на първата ми любов
която завинаги 
остана на осем

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??