Apr 18, 2009, 8:08 AM

Сега! 

  Poetry » Love
530 0 0

 

 

„Мари девойко хубава,

открий си белото лице!"

Огледален образ,

стая с криви стъкла,

изплъзване,

сивкава слуз през перваза,

припълзя през прозрачните,

стъклени плочки.

Загубих ли нещо,

май изтървах гребена,

коса,

неистово спусната по раменете,

сниши се в очакване

на неразумна ласка, сега!

„Открий си белото лице,

да го скрият черни чембери."

 

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??