Sep 18, 2016, 3:34 PM

Сега 

  Poetry
222 0 0

Претичвам през дните

със поглед към утре.

И те се превръщат във вчера.

Искам да живея в мига,

но и той отминава.

Чакам щастие, и ако дойде

вече си е отишло.

Търся мечти, и когато намеря

те оказват се спомен.

И всичко е една история,

която се опитвам да чета.

© Камен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??