Oct 11, 2018, 4:02 PM

Сега съм 

  Poetry » Love
311 0 0

Сега съм цялата тъга...

Сега съм цялата сълзи...

А, бях любовна песен,

бях стих, който докосваше душата...

Със теб аз имах дом...

Със теб аз имах всичко,

което желаеше сърцето...

Сега съм бездомна...

Сега скитница съм без подслон...

Пак се усмихвам, но това е маска,

прикритие пред другите е тя...

А зад маската съм цялата тъга...

А зад маската съм цялата сълзи...

 

11-10-2018 год.         

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??