Mar 4, 2016, 6:52 PM

Сегашно положение 

  Poetry
421 0 1

Убийства, стрелби и палежи,
кражби, лъжи и рушвети,
изнудване и грабежи,
бягства със самолети.

 

Делби, сръдни, непукизъм,
завист, злоба, интриги,
скапан демократизъм,
всеки издава книги.

 

Избори за лапачка,
глупост на пиедистали,
бедният е намачкан,
богатите са чакали.

 

Ангелите се кръстят,
дяволите пируват,
светците в протест се бръснат,
а политици върлуват.

 

Грозно гарвани грачат,
бъдещето - в мазета,
управляват палачите,
а другите - в интернета....

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??