Apr 7, 2008, 9:52 AM

Сексично 

  Poetry » Humour
681 0 2
Сексично

Много сме интелигентни,
битието - чалгастори,
безвиагрово потентни,
разредени таратори!

Още повече морални -
питай долните ни гащи
за историйки брутални,
някак съвестта не дращи!

Па и много сме културни
и псувните ни - изкуство,
хармонично да ти "турни",
Ганьо чистото си чувство!

И експерти компетентни -
хфатката е БеГе Сутра,
стойките са турбулентни,
резултат - заспала мутра!

Много сме безалкохолни,
но след втората мотика
и напушени, и волни,
мишката на порно клика!

Много сме интелигентни,
битието - чалгастори,
дискотеко-пациенти,
попът глупости говори...

05. 04. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??