Dec 1, 2006, 10:34 PM

Секунда без теб 

  Poetry
700 0 0

Смях на орли,

Плач на пчели.

Грохот на тъмнина,

Писък на тъга.

Лъч в светлина,

Вик на самота.

Черната боя отрови ме,

Сега.

 

Оцвети се...

Бялото в сълзи

Черното в искри

Дивите коне

бягат под звездното небе.

 

Стопи се...

Ледено сърце

в кърваво небе

бездомно джудже

скри се под студеното море.

 

Потопи се...

Горещата ръка

в ледена вода

Скрежните цветя

разцъфтяха под синя тишина.

 

Шепти се...

Златистата зора

В сребристата тъга

Прилепна самота

ярост на душа под яркостта на деня.

© Слава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??