Nov 20, 2010, 10:15 PM

Семейството е моят храм 

  Poetry » Other
1352 0 6

Семейството е храм свещен!

А аз съм жрица всеотдайна.
С обич е олтарът осветен
и вярност - светлина сияйна.

 

Едно е мойто божество -
на него съм се врекла аз.
Не е икона, същество,
а чувството, родено в нас.

 

Любов е божието име.
Без нея празен е света.
Тя е оазис сред пустиня,
Тя сгрява нашите сърца.

 

Семейството е храм свещен!
То люлка е на любовта ни.
То символ светъл е за мен
и вярвам в него от години.

 

 

НА МОЕТО И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА, ПРИЯТЕЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - ДЕНЯТ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО И ХРИСТИЯНСКАТА МЛАДЕЖ!

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??