Jun 8, 2014, 11:05 AM

Сенки 

  Poetry
433 0 2

сенки по клепачите
сенки под очите
между тях гледам
изгубена
в кръговрата
на сенките
как очната линия
на живота ми
прекъсва
на светло
с мисли редки
като мигли

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??