Mar 20, 2012, 4:10 PM

Сенки от миналото! 

  Poetry » Love
566 0 2

Сенки от миналото нахлуват в мислите като неканен гост.

Изгряват като най-далечните и тъмни звезди на небето,

носейки със себе си призраци от миналото.

Призраци бледни и мрачни, които разтърсват душата.

 

Сенки от миналото изплуват като непознати създания от морето.

Като вълна, тласкана от силна буря,

се разбиват в беззащитните брегове на сърцето.

 

Сенки от миналото избледняват като увяхващ цвят.

Отдръпват се и дават път, както луната на слънцето при изгрев.

Отдръпват се, за да може като бяло гълъбче на маслинова клонка

отново да дойде любовта!

© Натали Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??