Nov 6, 2008, 12:05 PM

Сентенция за слънчево изгаряне 

  Poetry » Love
514 0 2

Животът няма нужда от сентенции, сложно обяснени,
а от едничката, проста думичка любов.
А мен все слънца горят ме.
Ще сменя туй обръщение.
Ако трябва, ще му казвам черна дупка.
Само някой да е както трябва мой.


06.11.2008г.
гр. Пловдив

 

На едно от слънцата, което се превърна в черна дупка...


... и на Ицо Флоров. Няма нищо общо с него, но точно преди  9 години, на тази дата, в този час (3 през нощта) разбрах, че той е първата ми любов.  :)

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??