Feb 23, 2016, 8:52 PM

Серафим 2 

  Poetry » Love
271 0 0

Загледан нощем във простора,

в небо виждам аз звезда.

Това е тя - моята изгора,

що нявга спаси ме от беда.

 

И тя - серафим чист

във чудни небеса

пази от вятъра мен - лист

сред горски дървеса.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??