Jun 5, 2009, 5:25 PM

Сетивност... 

  Poetry
530 0 12

Сетивност е.

Онази мнима граница

от теб до мен.

Обречена?!

И крехката ù образност

не е тъй цветна.

А някога...

пчели заспиваха

в цветчета

на камбанки.

Помниш ли?!

И розите ухаеха

на нежност.

И се надпяваха

щурци в тревите,

влюбено.

Сега ли?!

Замлъкнали -

пчелите и

щурчетата...

Оглушавам ли?!

Дори и аромата

на цветята

не е толкова

изтънчен.

Износиха се сетивата

вече.

... Неприсъщо.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??