Dec 4, 2021, 10:15 AM

Шапка невидимка 

  Poetry
233 0 2

 

Бях със шапка
Шапка невидимка
Тъй преминах през света -
тихо, кротко...
Невидима!
И свалих я чак сега...
А света около мене ахна...
Ах, каква жена!
Аз обаче се познавам...
и не се лаская от това
С шапка и без шапка -
Аз съм същата жена!
Няма нищо променено!
Само ...повечко тежа,
може би и помъдрях...
побеля и моята коса
Още невидима съм за тези,
шапката избрали
пред жена...
Valentina N.V. Mitova

02/12/2021

 

 

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??