Jul 27, 2023, 1:28 PM

Шаранът 

  Poetry
294 1 1

на въдицата

на оскъдицата

бе шаранът 

хванат

 

и бе шаранът

изигран

по хитър план

на име

„Ран-Ът“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??