Jun 10, 2009, 9:40 PM

Шарении 

  Poetry » Humour
570 0 0

              ШАРЕНИИ

          (текст на песен)

 

Шарении, шарении,

колко много вие липсвате ми днес!

Няма вече бюлетини

със незабравими чудни цветове:

ето сини седесарски,

а червени бесепарски пък ей там,

турско сини депесарски,

и оранжеви – за земеделците,

също жълти, значи – царски,

и зелени еколожки за фасон,

още разни файтонджийски,

ала с доста цветни лентички по тях...

 

Мои шарении,

колко много радвахте ме, ах!

Днес е скръб тотална:

интегрален, свръхбезличен бял чаршаф...

Що ли да гласувам

аз, щом всички бюлетини са без цвят?!

© Атанас Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??