Mar 7, 2009, 11:20 AM

Шедьовър 

  Poetry » Love
640 0 14

Влюбена жена -

разплакан екстаз,

цвете,

излязло от ума си,

отваря стария комод,

цвете от хербарий 

търси, стария корсет

 на баба, 

белия и шал,

загръща плътно рамене,

белотата на бедрата 

открива -

ридае в грях,

пада и полита -

шедьовър - 

влюбена  жена,

разцъфнало  цвете

в екстаз...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??