Dec 24, 2008, 10:06 AM

Шега 

  Poetry » For kids
704 0 10

ШЕГА

 

Бабо Зимо, чуй ме ти.

Не прави си с мен шеги.

Бял снежец уж заваля,

а от него ни следа.

Пак скучаеме сега -

двама с моята шейна.

Бабо Зимо, я кажи,

ти снежеца къде скри?

 

Светли празници!

Бяла и весела зима!

 

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??