May 28, 2008, 7:31 AM

Шепа море 

  Poetry » Love
931 0 15
                 Шепа море

Шепа море и безкрайно небе.
Бяг на вълни и влажни очи.
Жар във кръвта и горещи уста.
Малко мечти и много звезди.

Искри във очите и плам във гърдите.
Немирни ръце и туптящо сърце.
Припев далечен и приливът вечен.
Шемет в главата и слабост в бедрата.

Шепот в ушите и пясък в косите.
Дрехите стягат и пак ни дотягат.
Глупави смешки и смях до насита.
Друго не искам, а и кой ли ме пита.

Мисъл греховна и муза любовна.
Копнеж неизречен и порив човечен.
Чувствата нови и стари окови.
Стон, вик и сълзи. И... щастлива, нали?

25.05.2008 год.
гр. Бургас

© Марин Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??