Aug 23, 2022, 9:26 PM

Шепа обич 

  Poetry » Love, Other
258 0 0

Една шепа обич,
колкото шепа вода,
но и нея не можеш
да намериш сега…

 

Къде да я търсиш
тази тъй чудна вода
и очите си бършеш
от издайна сълза…

 

Животът отмина
той, само с миг топлина.
Обичта край тебе мина -
ти не я ли видя?

 

Една шепа обич -

жажда за малко вода…
Но е късно да можеш
да я търсиш сега…

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??