Jan 21, 2023, 10:10 AM

Шепнеше ми в тишината 

  Poetry » Love
431 0 3
       
 Шепнеше ми в тишината

 

Навън валеше самотата,

разтваряше се в нея вечерта,

докоснала със устни красотата,

донесла ѝ с целувка любовта.

 

Навън валеше и тъгата,

във стаята ми влизаше сама

и шепнеше ми в тишината,

луната скрила в своята ръка.

 

А аз очите си притварях

и търсех, търсех образа любим,

със него дълго разговарях,

той даваше ми знак да помълчим.

 

Навън валеше самотата,

разтваряше се в нея вечерта,

докоснала със устни красотата,

донесла ѝ с целувка любовта.

 

               Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??