Jul 25, 2017, 11:09 AM

Шепни ми тихо 

  Poetry » Love, Free verse
543 0 7

Шепни ми тихо, тихичко.

Искам да оставя очите си в твоите очи.

Да те гледам и да тръпна

от моята безумна любов.

И да усещаш как вибрират

моите чувства и обич

обсебили снагата и сърцето

и сластно докосвам твоята душа

и повтарям "Обичам те".

Догарям в този любовен огън

и с радост дишам морският въздух

нежно ме обливат твоите чувства

гори в мене мъжката същност

разгръща прегръдка любовна.

Твоето рамо приема силата на

моята снага.

Да! Обичам те! Желая те!

Шепни ми тихо!!!!

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??