Oct 15, 2009, 9:59 AM

Шепот 

  Poetry
535 0 3


Индигово син шепот,
отражение,
забравена във времето молба.
Целувките ми бавно се разстелват,
предвкусвайки със трепет тих нощта.

 

Зеници се разтварят със очакване,
ръце докосват твойта голота,
телата ни са буреносни облаци,
забравили изцяло за света.

© Енея Ендимион All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??