15 окт. 2009 г., 09:59

Шепот 

  Поэзия
556 0 3


Индигово син шепот,
отражение,
забравена във времето молба.
Целувките ми бавно се разстелват,
предвкусвайки със трепет тих нощта.

 

Зеници се разтварят със очакване,
ръце докосват твойта голота,
телата ни са буреносни облаци,
забравили изцяло за света.

© Енея Ендимион Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??